Background Image

Signature DrinkSignature Drink

XX

Armando de Rosa Cougar BarArmando De Rosa Cougar Bar

LiqueursLiquori

Bergamot liqueurLiquore di Bergamotto
Team Member
MezcalottoMezcalotto

30 ml mezcal40 ml liqueur with bergamot10 ml lemon juicetop lemon sodametodo: shake and double strainGarnish: lemon slice or bergamotGlass: Highball30 ml mezcal
40 ml liquore al bergamotto
10 ml succo di limone
top lemon soda
metodo: shake and double strain
garnish: fettina di limone o bergamotto
bicchiere: highball

Margarita to BergamottoMargarita al bergamotto

50 ml of Tequila20 ml Bergamotto15 ml lime juicemetodo: shake and fine strainGarnish: half Rimm of salt with clove of lime on the edge of the cupGlass: Sombrero Cup50 ml di tequila
20 ml bergamotto
15 ml succo di lime
metodo: shake and fine strain
garnish: mezzo rimm di sale con spicchio di lime sul bordo della coppetta
bicchiere: coppa sombrero


Sambuco flowers liqueurLiquore di Fiori di Sambuco
Team Member
The sweet lifeLa Dolce Vita

40 ml Sambuco flower liqueur20 ml lemon juice50 ml white wine3 slices of cucumber5 mint leavessoda topmetodo: shake and double strainGarnish: lemon slice or bergamotGlass: Highball40 ml liquore fiore di sambuco
20 ml succo di limone
50 ml vino bianco
3 fettine di cetriolo
5 foglioline di menta
top di soda
metodo: shake and double strain
garnish: fettina di limone o bergamotto
bicchiere: highball

Sambuco Spritz flowersFiori di Sambuco Spritz

60 ml Sambuco flowers liqueur90 ml proseccoA splash of sodametodo: builtGarnish: Sambuco flowerGlass: glass60 ml liquore di fiori di sambuco
90 ml prosecco
uno splash di soda
metodo: built
garnish: fiore di sambuco
bicchiere: calice


Almond liqueurLiquore di Mandorla
Team Member
Saba Espresso MartiniSaba Espresso Martini

30 ml of vodka22.5 ml almond liqueur10 ml sugar syrup1 cup of espresso coffeemetodo: shake and fine strainGlass: Martini Cup30 ml vodka
22,5 ml liquore di mandorla
10 ml sciroppo di zucchero
1 tazzina di caffe’ espresso
metodo: shake and fine strain
bicchiere: coppa martini

JugoGiugiÙ

80 ml almond liqueur15 ml triple sec10 ml vanilla syrupmetodo: shake and fine strainGlass: low tumbler80 ml liquore di mandorla
15 ml triple sec
10 ml sciroppo vaniglia
metodo: shake and fine strain
bicchiere: tumbler basso


More liqueurLiquore di More
Team Member
My loveAmore mio

50 ml of vodka30 ml time15 ml Passion Fruit syrup10 ml lemon juicemetodo: shake and double strainGlass: low tumbler50 ml vodka
30 ml mora
15 ml sciroppo di passion fruit
10 ml succo di limone
metodo: shake and double strain
bicchiere: tumbler basso

BrumbleBrumble

50 ml gin23 ml fresh lemon juice12.5 ml sugar syrup15 ml of default liqueurmetodo: shake and fine strain and floatGarnish: lemon sliceGlass: low tumbler50 ml gin
23 ml succo di limone fresco
12,5 ml sciroppo di zucchero
15 ml di liquore di mora
metodo: shake and fine strain and float
garnish: fettina di limone
bicchiere: tumbler basso


Triple Sec MediterraneoTriple Sec Mediterraneo
Team Member
Give upLi Lo

10 ml cinnamon syrup60 ml triple sec20 ml limoncellometodo: shake and double strainGarnish: Limone ZestGlass: Martini Cup10 ml sciroppo cannella
60 ml triple sec
20 ml limoncello
metodo: shake and double strain
garnish: zest di limone
bicchiere: coppa martini

MargaritaMargarita

50 ml of Tequila20 ml triple sec15 ml lime juicemetodo: shake and fine strainGarnish: half Rimm of salt with clove of lime on the edge of the glassGlass: Sombrero Cup50 ml di tequila
20 ml triple sec
15 ml succo di lime
metodo: shake and fine strain
garnish: mezzo rimm di sale con spicchio di lime sul bordo del bicchiere
bicchiere: coppa sombrero


SyrupsSciroppi

Cinnamon syrupSciroppo di cannella
Team Member
Give upLi Lo

10 ml cinnamon syrup60 ml triple sec20 ml limoncellometodo: shake and double strainGarnish: Limone ZestGlass: Martini Cup10 ml sciroppo cannella
60 ml triple sec
20 ml limoncello
metodo: shake and double strain
garnish: zest di limone
bicchiere: coppa martini


Cranberry syrupSciroppo di cranberry
Team Member
Kir kirkir red

15 ml Cranberry syruptop proseccoGlass: Flute Build15 ml sciroppo di cranberry
top prosecco
bicchiere: flute build


Strawberry syrupSciroppo di fragole
Team Member
Fresh DreamFresh Dream

40 ml of vodka20 ml lime juice20 ml strawberry syrup10 ml creme de menthe whitemetodo: shake and double strainGarnish: dehydrated strawberryGlass: Nik & Nora40 ml vodka
20 ml succo di lime
20 ml sciroppo di fragola
10 ml creme de menthe white
metodo: shake and double strain
garnish: fragola disidratata
bicchiere: Nik & Nora


Maracuja syrupSciroppo di maracuja
Team Member
brazilian saloonbrazilian saloon

40 ml cachaca20 ml marcau scircus10 ml Litchi liqueur5 ml creme de cacao whiteemulsifyingmetodo: shake and double strainGarnish: white chocolate flakesGlass: cup40 ml cachaca
20 ml sciroppo di maracuja
10 ml liquore di litchi
5 ml creme de cacao white
emulsionante
metodo: shake and double strain
garnish: scaglie di cioccolato bianco
bicchiere: coppetta


Pomegranate syrupSciroppo di melagrana
Team Member
red comfortred comfort

50 ml southern comfort15 ml lemon juice15 ml pomegranate syrupemulsifyingmetodo: shake and double strainGarnish: dehydrated pomegranate grainsbicchiere: on the rock50 ml southern comfort
15 ml succo di limone
15 ml sciroppo di melagrana
emulsionante
metodo: shake and double strain
garnish: chicchi di melograna disidratati
bicchiere: on the rock


Vanilla syrupSciroppo di vaniglia
Team Member
Julep Vanillajulep vanilla

20 ml rum20 ml lime cordial20 ml almond liqueur20 ml vanilla syrupmetodo: shake and double strainGarnish: bitter biscuitGlass: Juulep Cup20 ml rum
20 ml lime cordial
20 ml liquore di mandorla
20 ml sciroppo di vaniglia
metodo: shake and double strain
garnish: biscotto amaretto
bicchiere: coppetta julep